Служебният премиер Гълъб ДоневГълъб Донев е роден през 1967 г. в

...
Служебният премиер Гълъб ДоневГълъб Донев е роден през 1967 г. в
Коментари Харесай

Гълъб Донев пожела на бъдещите редовни министри „стабилен вестибуларен апарат“

Служебният министър председател Гълъб Донев  Гълъб Донев Гълъб Донев е роден през 1967 година в София.   Завършва 35-а Руска езикова гимназия в София. изрази вяра, че участниците в бъдещото постоянно държавно управление ще имат " постоянен вестибуларен уред " и няма да разрешат загуба на равновесие на " политическата въртележка ".

„ Най-големият ни триумф като служебно държавно управление мъчно може да се регистрира в протоколно решение. Управлявахме страната в режим на нормалност, предвидимост и успокоение, което на моменти изглеждаше скучно. Забавлението, което предлага играта на въртележка, върви с уточнението, че е допустимо да загубиш равновесия, внимание и добра видимост за детайлите. Като държавно управление, което ще се регистрира за повторно за последните 10 месеца, ще прибавим, че не е ужасно и не изисква изключителна храброст. Последователни сме в използването на главния принцип на положителното ръководство, тъй като сме уверени, че всеки, който ръководи страната, е задължен да се регистрира за стореното във властта “, добави той.

„ Не се ангажирам да предвиждам до какво ще докара следващото катурване в отношението сред първите и вторите в политическата система. В битието си на министър председател на повече от 9 месеца ще кажа, че първоначално е добре да се мисли не за оставката, а за работата в интерес на хората, която ще се свърши преди оставката, по всяко време тя “, посъветва Гълъб Донев  Гълъб Донев Гълъб Донев е роден през 1967 година в София.   Завършва 35-а Руска езикова гимназия в София..
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР